Werkcode: 365345

CARE Wereldkaart | Aquarel schilderij

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
105 gratis verzending!
CARE Wereldkaart | Aquarel schilderij van - Wereldkaarten.Shop -

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
De CARE Wereldkaart is een zeer gedetailleerde handgeschilderde wereldkaart in aquarel met heldere kleuren die een duidelijke connectie hebben met de natuur en het klimaat van het betreffende land / continent.

De CARE Wereldkaart steunt het goede doel. Want van elke verkoop van deze kaart als wanddecoratie, wordt een deel van de opbrengsten gedoneerd aan het CARE Noodhulpfonds. De opbrengsten van de kaart zijn non-profit. Voor alle informatie hierover kijk je op: www.carewereldkaart.nl

CARE is een internationale humanitaire organisatie die wereldwijd in meer dan 90 landen actief is. CARE is gericht op armoedebestrijding, werkt in fragiele gebieden en heeft een speciale focus op de behoeften en kansen van vrouwen en meisjes. Het geld uit het CARE Noodhulpfonds wordt ingezet voor humanitaire hulp wereldwijd.

De CARE Wereldkaart is gemaakt door Ricardo Bouman, een creatief ontwerper, illustrator en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer.

Bekijk een korte film met leuke filmbeeld over hoe ik deze kaart geschilderd heb in aquarel. Knip en plak deze Youtube-link in je browser om de film e bekijken: https://youtu.be/hnZOQ49ElBY

Het originele schilderij heeft een formaat van 160x90cm en is gefotografeerd in hoge resolutie, wat grote printafdrukken mogelijk maakt. Denk hierbij aan grote prints op Canvas, Behang, Aluminium en Akoestisch Doek.

Deze unieke wereldkaart is een project waar

Over - Wereldkaarten.Shop -

- Wereldkaarten.Shop - profielfotoWereldkaarten.Shop heeft een unieke collectie met wereld- en landkaarten designs, gemaakt in eigen ontwerpstudio en kunstatelier. De gehele collectie betreft het werk van Ricardo Bouman, een ontwerper en illustrator uit Zoetermeer met passie voor reizen, analoge- en digitale illustratie en schilderkunst.

In zijn vrije tijd illustreert hij moderne en artistieke wereldkaarten, land- en stadskaarten en schilderijen van (vooral) middeleeuwse stadsgezichten, zoals Venetië en Canterbury.
Zijn favoriete medium is aquarelverf, maar schildert ook graag met acrylverf, gouache, ecoline en inktsoorten. Ook maakt Ricardo collages met natuurlijke materialen. In 2018 heeft hij een Wereldkaart gemaakt dat uit honderden koffiebonen bestaat. Bekijk dit werk hier: https://bit.ly/2wNjGxC

Alle originele schilderijen worden in hoge resolutie gefotografeerd en dit betekend haarscherpe prints met levendige en contrastrijke kleuren die in grote 'wandvullende' formaten beschikbaar zijn. Denk hierbij aan een print op behang of een print op doek met Akoestische werking.

Wereldkaarten.Shop steunt in samenwerking met Werk aan de Muur het CARE Noodhulpfonds met de verkoop van de CARE Wereldkaart.
Lees alles over deze wereldkaart-hulpactie op https://www.carewereldkaart.nl

Bezoek ook de Wereldkaarten Webshop op: https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken