• CARE Wereldkaart | Steunt het goede doel van - Wereldkaarten.Shop - thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 365345

CARE Wereldkaart | Steunt het goede doel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
CARE Wereldkaart | Steunt het goede doel van - Wereldkaarten.Shop -

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De CARE Wereldkaart is een gedetailleerde hand geschilderde aquarel met heldere kleurtinten die allen een duidelijke connectie hebben met de natuur en het klimaat van het betreffende land of continent.

Deze wereldkaart steunt het goede doel.
Bij aankoop van de CARE Wereldkaart wordt een kwart van het winstbedrag gedoneerd aan het CARE Noodhulpfonds van CARE Nederland.

CARE is een internationale humanitaire organisatie die wereldwijd in meer dan 90 landen actief is.
CARE is gericht op armoedebestrijding, werkt in de meest fragiele gebieden en heeft een speciale focus op de behoeften en kansen van vrouwen en meisjes.
Het geld uit het CARE Noodhulpfonds wordt ingezet voor humanitaire hulp wereldwijd. Zie voor meer informatie: www.noodhulpfonds.org.

De CARE Wereldkaart is nu bij Werk aan de Muur verkrijgbaar, maar zal binnenkort officieel worden gepresenteerd door middel van een speciale webpagina op de website van www.wereldkaarten.shop

De CARE Wereldkaart is gemaakt door creatief ontwerper Ricardo Bouman, creatief eigenaar van Wereldkaarten.Shop en ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer.

De originele wereldkaart is geschilderd in aquarel op een papierformaat van 160x90cm. Er is bewust gekozen om op een groot formaat te schilderen. Op deze manier konden ook de kleinere eilanden op gedetailleerde wijze worden ingetekend. Het aquarel is op professionele wijze gedigitaliseerd in hoge resolutie, wat grote afdrukken mogelijk maakt.

Over - Wereldkaarten.Shop -

- Wereldkaarten.Shop - profielfotoWereldkaarten zijn "story starters" en zorgen ervoor dat mensen samenkomen en elkaar mooie (reis)verhalen vertellen. Wereldkaarten.Shop is een webshop van grafisch ontwerper Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Zijn moderne en artistieke wereld-, land- en stadskaarten illustreert hij in zijn ontwerpstudio. Ricardo gebruikt zowel analoge- als digitale mediums om zijn illustraties te maken. Aquarel is zijn favoriete verfsoort maar daarnaast gebruikt hij ook acrylverf, inktsoorten of natuurlijke materialen om collages mee te maken.
Zijn schilderijen worden op professionele wijze gedigitaliseerd en geoptimaliseerd dat resulteert in scherpe prints met levendige kleuren die van je muur knallen.
En omdat alle schilderijen in hoge resolutie worden gedigitaliseerd, zijn Ricardo's z'n kaartenillustraties uitermate geschikt voor grote (wand vullende) formaten.

Lees hier zijn interview met enkele mooie sfeerimpressies van zijn werk:
https://www.werkaandemuur.nl/blog/een-reis-om-de-wereld-met-ricardo-bouman/

Alle werken