Rotterdam Plattegrond - Vierkant in Zwart/Wit - witte kader

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Rotterdam Plattegrond in een vierkante verhouding.
Zwart/Wit van kleur en met Vierkant verhouding. Deze kaart van Rotterdam is voorzien van een witte kaderrand. Wilt u deze kaart liever zonder witte kaderrand? Neem dan telefonisch contact op met Fela (stylist & klantenservice) voor persoonlijk advies via Tel. 023 205 22 44. Om het snel te kunnen vinden vermeld dan het volgende art.nummer: 238838

Na een mooie serie creatieve wereld- en landkaarten te hebben geschilderd vond het weer eens tijd voor een nieuw project. Dit keer leek het mij interessant om digitale stadsplattegronden te illustreren. Mijn eerste keuze is gevallen op Rotterdam?..maar waarom Rotterdam?

Vanaf mijn kleuterjaren tot mijn 23e heb ik in het dorpje Rhoon gewoond, een deelgemeente onder/van Rotterdam. Tijdens mijn tienerjaren was ik dagelijks in het centrum van Rotterdam om o.a te skateboarden bij Westblaak. Van 2000 t/m/ 2005 heb ik twee grafische studies afgerond op het Grafisch Lyceum Rotterdam en in die tijd was ik bijna elke dag in de stad. Genoeg rede dus om van mijn favoriete Nederlandse stad een moderne plattegrond / kaart te maken als gerse eyecatcher voor aan de muur.

Het heeft effe geduurd om deze plattegrond te illustreren (zo'n 3kwart jaar). Maar het resultaat mag er wezen. Deze kaart kaart toont het gehele Centrum van Rotterdam en de omliggende wijken en deelgemeenten zoals Hillegersberg, Charlois en Pernis.

Over Wereldkaarten. shop

Welkom bij de unieke kaartencollectie van Wereldkaarten.shop Hier bestel je de mooiste wereldkaarten, landkaarten en stadsplattegronden voor aan je muur. De collectie bestaat uit artistieke en moderne met de hand- en digitaal geïllustreerde kaarten die gemaakt zijn door grafisch ontwerper en illustrator Ricardo Bouman uit Zoetermeer.

Bekijk de webshop op: https://www.wereldkaarten.shop

Bekijk hier zijn promotiefilm: https://www.youtube.com/watch?v=XkDhhZMfDJo

Alle werken