Wereldkaart in Aquarel | CARE Wereldkaart

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 365345
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
108 gratis verzending!
Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt

Omschrijving

Voor een close-up van deze hand geschilderde wereldkaart klik je op de foto.
Deze Realistische Wereldkaart in Aquarel | CARE Wereldkaart is een zeer gedetailleerde handgeschilderde wereldkaart in aquarel (waterverf) met zeer heldere kleuren die een duidelijke connectie hebben met de natuur en het klimaat van het betreffende land / continent. Zuid-Amerika bestaat daarom uit mooie Groen tinten, Afrika uit gele zand zand en groentinten voor de bosrijke gebieden, Groenland uit koude blauwtinten en Australië uit mooie oranje en rode aardse kleuren en groene tinten en Noord-Amerika, Azië, Europa en Scandinavië hebben een mix van warme en koude kleuren.

Met de verkoop van deze kleurrijke wereldkaart, steunen wij het CARE Noodhulpfonds. Voor alle informatie hierover kijk je op: www.carewereldkaart.nl

CARE is een internationale humanitaire organisatie die wereldwijd in meer dan 90 landen actief is. CARE is gericht op armoedebestrijding, werkt in fragiele gebieden en heeft een speciale focus op de behoeften en kansen van vrouwen en meisjes. Het geld uit het CARE Noodhulpfonds wordt ingezet voor humanitaire hulp wereldwijd.

De CARE Wereldkaart is gemaakt door Ricardo Bouman, een creatief ontwerper, illustrator en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer.

Bekijk een korte film op Youtube hoe ik deze kaart geschilderd heb met deze link:
https://youtu.be/hnZOQ49ElBY

Het originele schilderij heeft een formaat van 160x90cm en is gefotografeerd

Over - Wereldkaarten.shop -

- Wereldkaarten.shop - profielfotoWereldkaarten.Shop creëert bijzondere artistieke Wereldkaarten en Landkaarten.
De persoon achter de kaarten is Ricardo Bouman, een grafisch ontwerper uit Zoetermeer.
In zijn ontwerpstudio creëert hij handgemaakte cartografische kunstwerken met onder andere verf- en inktsoorten. Ook illustreert hij digitale kaarten in moderne stijlen.

Ricardo is al van jongs af aan creatief bezig met aquarel en schildert o.a. landschappen en stadsgezichten. Door zijn interesse in reizen en topografie is hij in 2016 gestart met het maken van Artistieke Cartografie. Dit groeide uit tot een unieke collectie, bestaande uit moderne en artistieke kaartendesigns, geschilderd met aquarel, acrylverf- en inktsoorten of als collage met natuurlijke materialen, zoals zijn 'Wereldkaart van Koffiebonen' die u hier kunt bekijken: https://bit.ly/2mQIraK

Lees het interview van Ricardo Bouman over zijn artistieke cartografie op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog op: https://bit.ly/2mp8nqY

Alle originele schilderijen en illustraties zijn in hoge resolutie gefotografeerd en digitaal geoptimaliseerd voor mooiste resultaat aan de muur op je gewenste formaat en materiaalsoort.

Wereldse groet,

Ricardo Bouman | https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken