Werkcode: 232745

Wereldkaart in Typografie - Nederlandstalig

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

"Wereldkaart in Typografie - Zwart op Wit"
Een moderne en educatieve wereldkaart met Nederlandstalige landnamen.
Gekeken naar hedendaagse woning- en zakelijke interieurs is voor deze unieke wereldkaart gekozen voor een vrolijke en moderne lettertype.

Vanaf een afstand ziet deze wereldkaart er al heel creatief uit. Maar eenmaal van dichtbij, zul je zien dat alle landnamen op speelse wijze in de wereldkaart geplaatst zijn (uiteraard op de juiste positie en ook zodat de alle landnamen gewoon normaal en goed leesbaar zijn).

Informatie over WereldkaartenShop.
Wereldkaarten zijn zogenaamde 'story starters' en zorgen zowel thuis als op kantoor altijd voor leuke en interessante gespreksstof over de mooie plekken die we met z'n allen hebben bezocht en welke plekken er nog op ons verlanglijstje staan.

Voor het mooiste resultaat, raad ik aan om deze typografische wereldkaart af te laten drukken op een formaat van 160x90cm (16:9 breedbeeldverhouding). Bij voorkeur als print op Xpozer of een ander materiaalsoort met een glad oppervlak. Waarom? Omdat Xpozer een spierwitte, gladde en matte oppervlak heeft waardoor alle landnamen zeer scherp geprint kunnen worden en de gehele wereldkaart heel goed leesbaar zal zijn.
Een print op canvas kleiner dan 2metrr breed raad ik af, Een canvas bevat teveel structuur wat de (kleinere) landnamen onleesbaar maakt.

Over Wereldkaarten. shop

"Wereldkaarten zijn story starters" en zorgen ervoor dat mensen samenkomen en elkaar mooie en avontuurlijke reisverhalen vertellen over de wereldlocaties die ze bezocht hebben en welke ze nog op het verlanglijstje hebben staan.WereldkaartenShop is de webshop van ontwerper Ricardo Bouman waar hij zijn creatieve reisgerelateerde schilderijen aanbied. Al zijn moderne en artistieke wandkaarten worden ontworpen in zijn eigen studio/atelier. Ricardo gebruikt analoge- en digitale mediums om zijn illustraties te maken. Zijn favoriete medium is aquarel in combinatie met inktsoorten. Zijn handgemaakte werken worden gedigitaliseerd en zijn zeer scherp, kleurecht en hebben een hoge resolutie. Print zijn daarom ook beschikbaar op groot formaat. De mogelijkheden zijn: Canvas, Tuincanvas, Xpozer, 2 Houtsoorten, RVS, Aluminium-Dibond, Ingelsijte Poster, Acrylglas en Akoestisch Doek. De gehele wereldkaarten collectie vind je op: https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken