Wereldkaart op blauw verweerd hout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 386448
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
111 gratis verzending!

Omschrijving

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.

"Wereldkaart op blauw verweerd hout" is een Wereldkaart dat door middel van een digitale bewerking op een fotobeeld van een oude blauwe schuurdeur is geplaatst.
De oude verweerde schuurdeur heb ik gefotografeerd in Carnac, het mooie kustplaatsje in Frankrijk in de provincie Bretagne.

Deze wereldkaart betreft een fotobeeld en is daarom een geschikte wanddecoratie voor woon- en zakelijke interieurs waar geen echt hout aan de muur kan worden gehangen, maar waar deze sfeervolle hout-uitstraling wel gewenst is.

Over - Wereldkaarten.shop -

- Wereldkaarten.shop - profielfotoWereldkaarten.Shop creëert bijzondere artistieke Wereldkaarten en Landkaarten.
De persoon achter dit werk is Ricardo Bouman, een grafisch ontwerper uit Zoetermeer.
In zijn ontwerpstudio creëert hij handgemaakte cartografische kunstwerken met onder andere verf- en inktsoorten. Ook illustreert hij digitale kaarten in moderne stijlen.

Ricardo is al van jongs af aan creatief bezig met aquarel en schildert o.a. landschappen en stadsgezichten. Door zijn interesse in reizen en topografie is hij in 2016 gestart met het maken van Artistieke Cartografie. Dit groeide uit tot een unieke collectie, bestaande uit moderne en artistieke kaartendesigns, geschilderd met aquarel, acrylverf- en inktsoorten of als collage met natuurlijke materialen, zoals zijn 'Wereldkaart van Koffiebonen' die u hier kunt bekijken: https://bit.ly/2mQIraK

Lees het interview van Ricardo Bouman over zijn artistieke cartografie op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog op: https://bit.ly/2mp8nqY

Alle originele schilderijen en illustraties zijn in hoge resolutie gefotografeerd en digitaal geoptimaliseerd voor mooiste resultaat aan de muur op je gewenste formaat en materiaalsoort.

Wereldse groet,

Ricardo Bouman | https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken