Butchery Lane in Canterbury | Aquarel schilderij

Werkcode: 310 033 Kopieer de werkcode

WatercolorWall profielfoto Dit aquarel schilderij heet officieel "After the rain in Canterbury" en is geschilderd door Ricardo Bouman.
Het schilderij toont een mooie doorkijk in de straat Butchery Lane in de Engelse universiteitsstad Canterbury. De compositie is nageschilderd van een foto die ik zelf heb gemaakt na een regenbui. Reflecterende kleuren op de natte straattegels geven dit schilderij sfeer waar veel warme en koude kleuren zichtbaar zijn. Op de achtergrond ziet u één van de torens van het middeleeuwse Canterbury Cathedral.
Het originele schilderij is onderdeel van een privé collectie. Het schilderij is een mix tussen een realistische- en illustratieve stijl en heeft een afmeting van 50 x 70cm en is geschilderd op 300 gram aquarel papier.

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

Welkom bij WatercolorWall. Dé winkel voor unieke hand geschilderde aquarellen vanuit het atelier van kunstschilder en grafisch ontwerper Ricardo Bouman. Ricardo is een aquarellist met een passie voor reizen en het ontdekken van mooie landschappen, steden en architectuur. Op het gebied van schilderkunst schildert hij graag 'realisme in een illustratief jasje' alsook impressionisme en abstracte kunst.

Ricardo schildert al ruim 25 jaar met aquarel en vertaald zijn eigen reiservaringen tot schilderijen en illustraties. Het schilderen doet hij op de traditionele manier, waarbij het hele process op handgemaakte wijze wordt uitgevoerd. Van het spannen van het aquarelpapier, schetsen van de compositie tot het schilderen met waterverf. Het werk wordt vervolgens in hoge resolutie gefotografeerd, waardoor het schilderij in hoge kwaliteit beschikbaar is als artprint op een gewenste formaat.

Ricardo schildert zowel artistiek als illustratief waarbij verschillende schildertechnieken en stijlen worden toegepast. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een locatie die hij zelf bezocht heeft.

Benieuwd hoe Ricardo schildert? Bekijk de making-of films van zijn aquarellen op: https://www.youtube.com/@watercolorwall

Zijn werk is hier verkrijgbaar als wanddecoratie op diverse materialen en formaten.

Meer weten over WatercolorWall?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Dick
Nederland
4.5 / 5

Goed geregeld
Duidelijke website, veel keuze, redelijk snelle levering, goede communicatie. Maakt de belofte goed waar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Ruud
Nederland
5 / 5

Werkaandemuur, beveel ik een ieder aan!
Ik heb veel besteld bij internet bedrijven, echter Werkaandemuur slaat alles, als het gaat om Service! Product was niet naar wens, en is kosteloos en snel opgelost! Kreeg binnen een week de goede uitvoering, en deze hangt nu te pronken boven de tafel. Ik beveel dan ook en ieder Werkaandemuur aan, topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
anoniem
Nederland
5 / 5

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Fijne website Snelle levering Meteen antwoord na een vraag gesteld te hebben per mail

Verbeterpunten

Geen bericht over de datum van levering Geen afleverbon of dergelijk bewijs bij aflevering schilderij

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Linda
Nederland
5 / 5

Prachtig Canvas aan de muur maakt woonkamer compleet
Mooie kwaliteit, prettige status updates en prima levering. Bedankt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Katy
Nederland
5 / 5

Prettig
Duidelijke mail over je bestelling. Goed te bereiken. Netjes verpakt en een heel mooi schilderij

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Wilfred
Nederland
5 / 5

Uitstekende webwinkel!
Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
Kim
Nederland
5 / 5

Goed geregeld
Veel keuze in afbeeldingen en materialen, netjes verpakt en snel verstuurd. Wij zijn erg blij met ons nieuwe schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
René
Nederland
5 / 5

Top kwaliteit!
Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Diane
Nederland
5 / 5

Mooie reproducties op canvas.
Vlotte bestelling, snelle levering, mooi eindproduct. Een aanrader. Wij laten ze achteraf inkaderen bij onze eigen lijstenmaker, om een meer gepersonaliseerde afwerking te bekomen. De foto’s volgen dus pas binnenkort.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Theo
Nederland
5 / 5

Prachtig
Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
V.o.f. Intraplant
Nederland
5 / 5

Gisteren zijn mijn twee schilderen geleverd. Prachtige kwaliteit. Ik ben heel erg tevreden met mijn eye-catchers. De keuze is enorm, goede communicatie, snelle levering. Een dikke tien!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2020
G.
Nederland
4 / 5

super ervaring
voor het eerst werk besteld hier en we zijn ontzettend fijn geholpen. prima service en goed bereikbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit stilleven Butchery Lane in Canterbury | Aquarel schilderij van WatercolorWall op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 21 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
181,-162,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!