Oude poort in Venetië - Aquarel schilderij

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 309904
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Oude poort in Venetië is een aquarel schilderij, gemaakt door Ricardo Bouman uit Zoetermeer.

Venetië is een zeer oude middeleeuwse stad. Veel gebouwen en fundaties rotten langzaam weg of zinken langzaam naar de bodem van de Adriatische zee. En zo ook deze grote groene poort die ik tegenkwam tijdens een mooie gondeltocht in één van de vele kanaaltjes die Venetië rijk is. Het originele beeld is een fotobeeld die ik maakte vanuit een gondel. Door vanuit een laag perspectief te fotograferen, kreeg de oude poort een zeer krachtige en grootse uitstraling.
De schilderij toont oude elementen met mooie kleurcontrasten met aardse- en groene tinten. De zichtbare erosie zoals de afbrokkelende pleisterwerk, bakstenen, roestige ijzer en het felle ultramarijne water geeft het schilderij het echte Venetiaanse sfeertje.
Het oude architectuur, de kleurcontrasten en de mooie details spraken mij erg aan om het fotobeeld in mijn atelier te vereeuwigen tot schilderij. Het originele schilderij is onderdeel van mijn privé collectie.

Over - Wereldkaarten.shop -

- Wereldkaarten.shop - profielfotoWereldkaarten.Shop schildert bijzondere Wereld- en Landkaarten, bedoeld als sfeervolle en educatieve wanddecoraties. Alle kaartendesigns worden gemaakt in de studio/atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer. Ricardo is in het dagelijks leven een grafisch ontwerper met een passie voor reizen, illustreren, fotografie, topografie en schilderkunst.

Ricardo schildert landschappen en stadsgezichten en is 3 jaar geleden gestart met het maken van cartografische kunst. Dit groeide uit tot een leuke kaartencollectie bestaande uit moderne en artistieke designs die zowel met de hand als digitaal zijn gemaakt.
Zijn favoriete analoge mediums zijn aquarel, acrylverf- en inktsoorten en natuurlijke materialen.
Zoals zijn collage 'Wereldkaart van echte Koffiebonen' die u hier kunt bekijken: https://bit.ly/2wNjGxC

Alle originele kunstwerken zijn in hoge resolutie gefotografeerd en digitaal geoptimaliseerd voor het mooiste resultaat aan uw muur op elk gewenste formaat en materiaalsoort.

Voor meer informatie bezoekt u de officiële webshop op:
https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken