Werkcode: 339669

Restaurant Le Consulat in Parijs | Schilderij

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
100 gratis verzending!
Restaurant Le Consulat in Parijs | Schilderij van - Wereldkaarten.Shop -

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Dit werk genaamd "Restaurant Le Consulat in Parijs" is een kleurrijke en sfeervolle straatbeeld van Parijs.
Het restaurant Le Consulat is een historische cafe en dat vroeger veel werd bezocht door bekende kunstenaars als Picasso, Sisley, Van Gogh, Toulouse-Lautrec en Monet.
Het restaurant staat in de creatieve en kleurrijke wijk Montmartre in de straat Rue Norvins en ongeveer op een kwartiertje loopafstand van de Sacré-Cœur.
Het schilderij is nageschilderd van een fotobeeld die ik (alweer ruim 11 jaar geleden) tegen de avond op deze mooie locatie schoot. Het sfeervolle licht van het restaurant en straatverlichting zorgde voor een mooie kleurenpalet die ik heb nageschilderd in mijn eigen expressionistische stijl met acrylverf op doek.
Het originele schilderij hangt bij mij thuis en heeft een formaat van 90x70cm.

Over - Wereldkaarten.Shop -

- Wereldkaarten.Shop - profielfotoWereldkaarten.Shop heeft een unieke collectie met wereld- en landkaarten designs, gemaakt in eigen ontwerpstudio en kunstatelier. De gehele collectie betreft het werk van Ricardo Bouman, een ontwerper en illustrator uit Zoetermeer met passie voor reizen, analoge- en digitale illustratie en schilderkunst.

In zijn vrije tijd illustreert hij moderne en artistieke wereldkaarten, land- en stadskaarten en schilderijen van (vooral) middeleeuwse stadsgezichten, zoals Venetië en Canterbury.
Zijn favoriete medium is aquarelverf, maar schildert ook graag met acrylverf, gouache, ecoline en inktsoorten. Ook maakt Ricardo collages met natuurlijke materialen. In 2018 heeft hij een Wereldkaart gemaakt dat uit honderden koffiebonen bestaat. Bekijk dit werk hier: https://bit.ly/2wNjGxC

Alle originele schilderijen worden in hoge resolutie gefotografeerd en dit betekend haarscherpe prints met levendige en contrastrijke kleuren die in grote 'wandvullende' formaten beschikbaar zijn. Denk hierbij aan een print op behang of een print op doek met Akoestische werking.

Wereldkaarten.Shop steunt in samenwerking met Werk aan de Muur het CARE Noodhulpfonds met de verkoop van de CARE Wereldkaart.
Lees alles over deze wereldkaart-hulpactie op https://www.carewereldkaart.nl

Bezoek ook de Wereldkaarten Webshop op: https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken