Rotterdam | Stadskaart ZwartWit

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 414129
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
112 gratis verzending!

Omschrijving

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Moderne stadskaart van Rotterdam in zwartwit met stadsnaam.
Deze stadskaart is in 4:3 verhouding en bevat een witte kaderrand. De kaart is geheel met de hand op digitale wijze geïllustreerd met een digitale tekenpen waarbij alle wegen, wateren en woonwijken nauwkeurig zijn vastgelegd.
Het illustratieproces van de gehele stadskaart heeft ongeveer een half jaar geduurd. Een aardig klusje dus. maar hoe kan het ook anders, Rotterdam is nou eenmaal een grootse stad!

In deze Stadskaart vind je de volgende Rotterdamse wijken:
Rotterdam Centrum, Blijdorp, Agniesbuurt, Provenierswijk,
Delfshaven, Spangen, Middelland, Nieuwe Westen, Bospolder,
Oud-Mattenesse, Witte Dorp, Spaanse polder, Kleinpolder, Landzicht, Cool, Noordereiland, Struisenburg, Katendrecht, Nieuwe Werk, Afrikaanderbuurt, Kralingen, Crooswijk, Kralingse plas, Rubroek, Schiebroek, Zestienhoven Oude Noorden, Bergpolder, Liskwartier, Overschie, Hillegersberg, Terbregge, Kop van Zuid, Charlois, Pernisserpark, Feijenoord, Zuidplein, Carnisse, Tarwewijk, Bloemhof, Waalhaven, Eemhaven, Wielewaal, Zuiderpark, Zuidwijk, Pendrecht,
Hillesluis, Vreewijk en een gedeelte van Lombardijen.

Het Kasteel van Sparta en De Kuip van Feyenoord zijn ook in de kaart geïllustreert, alsook de SS Rotterdam in Katendrecht.

Veel plezier met deze Gerse moderne stadskaart van Rotterdam aan je muur!

Illustratie: Ricardo Bouman | Wereldkaarten.Shop

Over - Wereldkaarten.shop -

- Wereldkaarten.shop - profielfotoWereldkaarten.Shop schildert bijzondere Wereld- en Landkaarten, bedoeld als sfeervolle en educatieve wanddecoraties. Alle kaartendesigns worden gemaakt in de studio/atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer. Ricardo is in het dagelijks leven een grafisch ontwerper met een passie voor reizen, illustreren, fotografie, topografie en schilderkunst.

Ricardo schildert landschappen en stadsgezichten en is 3 jaar geleden gestart met het maken van cartografische kunst. Dit groeide uit tot een leuke kaartencollectie bestaande uit moderne en artistieke designs die zowel met de hand als digitaal zijn gemaakt.
Zijn favoriete analoge mediums zijn aquarel, acrylverf- en inktsoorten en natuurlijke materialen.
Zoals zijn collage 'Wereldkaart van echte Koffiebonen' die u hier kunt bekijken: https://bit.ly/2wNjGxC

Alle originele kunstwerken zijn in hoge resolutie gefotografeerd en digitaal geoptimaliseerd voor het mooiste resultaat aan uw muur op elk gewenste formaat en materiaalsoort.

Voor meer informatie bezoekt u de officiële webshop op:
https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken