Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

Liefde voor Rotterdam | Stadskaart in een hart

Werkcode: 443 111 Kopieer de werkcode

WereldkaartenShop profielfoto Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Geïllustreerde stadsplattegrond van Rotterdam in een rode hart, geschilderd in aquarel. Deze nauwkeurige stadskaart is een samensmelting van analoge- en digitale illustraties. Kortom een prachtige wanddecoratie voor de echte liefhebber van Rotterdam.
Let op! Prints kleiner dan 50x50cm raad ik af, omdat de witte straten in het plattegrond op kleinere formaten minder goed zichtbaar zijn en niet goed tot hun recht komen.

De plattegrond van Rotterdam zit in dit kunstwerk verwerkt in het rode hart. Onder het hart staat de stadsnaam Rotterdam in zwarte letters. Rondom het hart is het wit, zodat de aandacht volledig uitgaat naar het hart en de plattegrond van Rotterdam.
De voetbalstadions De Kuip van Feyenoord, Het Kasteel van Sparta en het Stadion van SBV Excelsior staan ook op realistische wijze afgebeeld in dit kunstwerk.

Deze stadskaart toont de volgende Rotterdamse wijken:
Rotterdam Centrum, Delfshaven, Spangen, Cool, Noordereiland, Katendrecht, Nieuwe Werk, Afrikaanderbuurt, Kralingen, Crooswijk, Kralingse plas, Rubroek, Oude Noorden, Bergpolder, Liskwartier, Overschie, Hillegersberg, Charlois, IJsselmonde, Feijenoord, Zuidplein, Carnisse, Tarwewijk, Bloemhof, Hillesluis en Vreewijk.

Deze stadskaart is een illustratie van Ricardo Bouman.
Op dit kunstwerk en concept rust Copyright.

Dit werk wordt aangeboden door WereldkaartenShop

WereldkaartenShop is een ontwerpstudio waar artistieke cartografische illustraties en schilderijen worden gemaakt door ontwerper en kunstschilder Ricardo Bouman.
In zijn studio werkt hij met zowel analoge mediums 'zoals verf- en inktsoorten' als moderne digitale mediums, zoals 'vector lijntekeningen en typografie' die op handmatige wijze op de computer en tekentablet worden geïllustreerd.

WereldkaartenShop bedenkt unieke cartografische concepten en staat voor hoge artistieke- en grafische kwaliteit. Alle kaarten worden op traditionele wijze gemaakt. Oftewel 'handgemaakt' en met passie voor het grafische vak, illustreren, schilderkunst en typografie.
WereldkaartenShop maakt daarom geen gebruik van kunstmatige intelligentie (Ai).

Alle originele kaarten zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd. Dit maakt het mogelijk om ook grote wandvullende wanddecoraties 'zoals Art-Frame en Naadloos Behang' te bestellen.

Benieuwd naar het verhaal en mooie binnenkijkers? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Meer weten over WereldkaartenShop?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Gerard W.
Nederland
5 / 5

Duidelijk met bestellen. Goede communicatie Snelle levering Goede kwaliteit product

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
Jeannette
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over het bedrijf. Is 2x dat ik kunst besteld heb bij hun. Ze geven duidelijk advies over de mogelijkheden die zij kunnen leveren. Alles word goed en stevig verpakt, voordat het opgestuurd wordt Telefonisch staan ze je netjes en deskundig te woord.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Jennie Nieuwenhuis
Nederland
4.5 / 5

In alle opzichten heel tevreden
Ben heel tevreden. Goed werk geleverd en de communicatie ( telefoon en mail) verliep vlekkeloos en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Blij mee!! Ga zeker aanbevelen!!!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Johannes
Nederland
5 / 5

Prima kwaliteit en volgens de afgesproken levertijd in huis!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Mike
Nederland
4.5 / 5

geweldige mooie kwaliteit en uitstekende service
Ben zeer tevreden met jullie aandacht en werkwijze. Foto kan ik helaas nog niet sturen omdat het schilderij nog niet aan de muur hangt. Het is een verjaardags cadeau voor mijn vrouw en die is pas 14-11 jarig. Maar als hij hangt zal ik aan jullie denken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Antoine
Nederland
4.5 / 5

Goed meegedacht, snelle levering en prima materiaal

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Ronald
Nederland
5 / 5

Top
Goeie en snelle levering. Kwaliteit is ook prima!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
Iwona
Nederland
5 / 5

Ik ben héél tevreden met deze fotoprint, de kwaliteit is super! De kleuren komen er mooi uit net zoals op het beeldscherm te zien was.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
M
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit en service
Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Rob
Nederland
4.5 / 5

Mooie producten, goede service
Recent voor de tweede keer een werk besteld bij werkaandemuur.nl. Helaas door logistieke problemen bij de koeriersdienst (mogelijk i.v.m. corona-drukte) was de levering vertraagd en er was zelfs even sprake van dat deze was zoekgeraakt. Door de betrokkenheid en adequate service van de medewerkster van werkaandemuur.nl heb ik uiteindelijk het werk toch in goede staat ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Lia
Nederland
5 / 5

Perfect op alle fronten: helder, precieze maat, bezorging op de afgesproken tijd!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Hettie Nepveu
Nederland
5 / 5

Heel erg blij en tevreden met onze aanwinst

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de Rotterdam foto Liefde voor Rotterdam | Stadskaart in een hart van WereldkaartenShop op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 13 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
164,-147,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!