Texel | Landkaart Schilderij met blauwe zee

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 467870
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
109 gratis verzending!

Omschrijving

Klik op de foto voor een close-up van de kaart.
Elke dag genieten van het mooie Waddeneiland Texel?
Dat kan nu met deze hand geschilderde landkaart als sfeervolle wanddecoratie.

Cartografische kunstschilder Ricardo Bouman schildert wereldkaarten, landkaarten en stadsgezichten en heeft er dit keer voor gekozen om zijn favoriete Nederlandse vakantiebestemming te schilderen als landkaart. Zijn eerste bezoek aan het eiland was in 2003 en hij bezoekt het minstens 1x per jaar om er lekker te wandelen, fietsen en om mooie landschapsfoto’s te maken.

Met een satellietfoto als referentie begon hij eind 2018 met het illustreren en schilderen van de kaart op een grootformaat van 60x140cm. De kaart is voor het grootste gedeelte geschilderd in aquarel. Dit zijn o.a de weilanden, duinen en de Waddenzee. De kustlijn (strand en de branding) zijn geschilderd in olieverf. Alle wegen zijn ingetekend met een zwarte watervaste fineliner.
Deze landkaart is volledig met de hand geïllustreerd en heeft een bijzondere illustratieve uitstraling dat mooie past in heel veel interieurstijlen.

Het schilderen van deze kaart moest gewoon goed gebeuren. Ricardo heeft ruim 6 maanden de tijd genomen om dit kunstwerk helemaal naar zijn wens te schilderen.

Het schilderij is vervolgens gefotografeerd in hoge resolutie en digitaal geoptimaliseerd op het gebied van helderheid, scherpte en contrast. Door deze professionele bewerkingen ben je gegarandeerd van een top(ografische)kaart van de beste kwal

Over - Wereldkaarten.shop -

- Wereldkaarten.shop - profielfotoWereldkaarten.Shop schildert bijzondere Wereld- en Landkaarten, bedoeld als sfeervolle en educatieve wanddecoraties. Alle kaartendesigns worden gemaakt in de studio/atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer. Ricardo is in het dagelijks leven een grafisch ontwerper met een passie voor reizen, illustreren, fotografie, topografie en schilderkunst.

Ricardo schildert landschappen en stadsgezichten en is 3 jaar geleden gestart met het maken van cartografische kunst. Dit groeide uit tot een leuke kaartencollectie bestaande uit moderne en artistieke designs die zowel met de hand als digitaal zijn gemaakt.
Zijn favoriete analoge mediums zijn aquarel, acrylverf- en inktsoorten en natuurlijke materialen.
Zoals zijn collage 'Wereldkaart van echte Koffiebonen' die u hier kunt bekijken: https://bit.ly/2wNjGxC

Alle originele kunstwerken zijn in hoge resolutie gefotografeerd en digitaal geoptimaliseerd voor het mooiste resultaat aan uw muur op elk gewenste formaat en materiaalsoort.

Voor meer informatie bezoekt u de officiële webshop op:
https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken