Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

Wereldkaart in Aquarel | Hand gemaakte schilderij

Werkcode: 365 345 Kopieer de werkcode

WereldkaartenShop profielfoto Deze kleurrijke en met de hand geschilderde wereldkaart in aquarel, heeft subtiele en heldere kleuren die een duidelijke connectie hebben met de natuur en het klimaat van het betreffende land en continent.
Klik op de wereldkaart om een close-up van de mooie details van deze impressionistische kunstwerk te bekijken.

Zuid-Amerika bestaat uit (donker)groene en gele tinten, Zuid Afrika uit (donker)groene en gele tinten en Noord Afrika uit gele en oranje tinten voor de woestijngebieden. Canada en Groenland hebben frisse blauwtinten en Australië groene, oranje en rode aardse kleuren. Noord-Amerika, Azië, Europa, Scandinavië en Oceanië (bij Nieuw Zeeland en Fiji) hebben een mix van warme en koude kleuren.

Het originele schilderij is gemaakt met aquarelverf en ecoline op 300 grams aquarelpapier en heeft een formaat van 160x90cm. Het werk is in hoge resolutie gefotografeerd en gedigitaliseerd, waardoor het ook verkrijgbaar is op grote 'wand vullende' formaten.

Deze wereldkaart is geschilderd door Ricardo Bouman, kunstschilder en ontwerper bij WatercolorWall.nl

Dit werk wordt aangeboden door WereldkaartenShop

WereldkaartenShop is een ontwerpstudio waar artistieke cartografische illustraties en schilderijen worden gemaakt door ontwerper en kunstschilder Ricardo Bouman.
In zijn studio werkt hij met zowel analoge mediums 'zoals verf- en inktsoorten' als moderne digitale mediums, zoals 'vector lijntekeningen en typografie' die op handmatige wijze op de computer en tekentablet worden geïllustreerd.

WereldkaartenShop bedenkt unieke cartografische concepten en staat voor hoge artistieke- en grafische kwaliteit. Alle kaarten worden op traditionele wijze gemaakt. Oftewel 'handgemaakt' en met passie voor het grafische vak, illustreren, schilderkunst en typografie.
WereldkaartenShop maakt daarom geen gebruik van kunstmatige intelligentie (Ai).

Alle originele kaarten zijn in hoge resolutie gedigitaliseerd. Dit maakt het mogelijk om ook grote wandvullende wanddecoraties 'zoals Art-Frame en Naadloos Behang' te bestellen.

Benieuwd naar het verhaal en mooie binnenkijkers? Lees dan hier het interview met Ricardo Bouman op de Werk aan de Muur Beeldmakers Blog via: https://bit.ly/2mp8nqY

Meer weten over WereldkaartenShop?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

DJ Moedt
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit.
Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Janwillem De Kaste
Nederland
5 / 5

Wat een geweldig bedrijf zo blij met jullie
2 bestellingen geplaatst de correspondentie die dan volgt van werk aan de muur naar de klant is echt uniek. Geeft een gevoel van grote betrokkenheid. Mooi man kwaliteit ten top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Wina
Nederland
5 / 5

Kan niet beter!
Geweldige hulp gekregen om tot een verrassende beslissing te komen. Kortom goede service. De canvas schilderijen zijn prachtig! Ik ben er reuze blij mee. Werk aan de Muur is een aanrader en verdient een hele dikke 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Corry
Nederland
5 / 5

Snelle reacties, goede materialen, mooie website.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2016
Jennie Nieuwenhuis
Nederland
4.5 / 5

In alle opzichten heel tevreden
Ben heel tevreden. Goed werk geleverd en de communicatie ( telefoon en mail) verliep vlekkeloos en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Blij mee!! Ga zeker aanbevelen!!!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Erica
Nederland
4.5 / 5

Prima x 10
Zeer klantvriendelijk, via diverse mails word je volledig op de hoogte gehouden van het productieproces van je bestelling. Heel goed ingepakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Taco Davids
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Many choices and very good quality, which leads to beautiful results (Original) Vele keuzes en zeer goede kwaliteit, wat uitblinkt tot prachtig resultaat

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Koen
Nederland
4.5 / 5

Prachtig kunstwerk en uitstekende service
Prachtig kunstwerk en uitstekende service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Rob
Nederland
5 / 5

Persoonlijke en heldere communicatie. Een geweldig product: akoestisch doek met geluidsabsorberende panelen: een eyecatcher en fantastische geluidsdemping ineen. Meer dan prachtig geprint.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
An
Nederland
5 / 5

Fantastisch.
Je hebt zoveel keuze uit prachtig werk. Hier wordt een mens blij van. Snelle aflevering en zorgvuldig verpakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Jan
Nederland
4.5 / 5

Positief
Perfect zoals verwacht

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Nienke
Nederland
5 / 5

Prachtige werken en zeer goede klantenservice
Ik wilde na mijn bestelling toch nog iets veranderen, dit bleek geen enkel probleem. De klantenservice reageert snel en is bijzonder klantvriendelijk. Persoonlijk en toch professioneel. Toen de verzending iets vertraging opliep, werd ik steeds op de hoogte gehouden. De werken zijn prachtig, ben er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk Wereldkaart in Aquarel | Hand gemaakte schilderij van WereldkaartenShop op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
173,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden