Wereldkaart van echte Koffiebonen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 398309
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
108 gratis verzending!

Omschrijving

Tip: Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.

'Wereldkaart van echte Koffiebonen' is een handgemaakte collage, bestaande uit honderden koffiebonen die zorgvuldig zijn vastgelijmd op een witte acrylplaat.

Het kunstwerk bestaat uit verschillende Robusta en Arabica koffiebonen, afkomstig uit verschillende landen, waaronder Brazilië, Colombia, Indonesië, Kenia en Ethiopië.

'Wereldkaart van Koffiebonen' is de meest gedetailleerde handgemaakte koffiebonen wereldkaart collage die op dit moment verkrijgbaar is. Het origineel is in zeer hoge resolutie gefotografeerd en maakt het mogelijk om in zeer grote (wandvullende) print te produceren. Denk bijvoorbeeld aan Naadloos Behang of Akoestisch Doek.

Deze wereldkaart heeft een stoere uitstraling met ruige details, mede door het gebruik van echte koffiebonen. Op enkele plekjes in het kunstwerk zijn o.a. kleine stukjes koffie zichtbaar die de extra nadruk geven dat deze wereldkaart een echte handgemaakte collage is.

Deze wereldkaart is een mooie wanddecoratie voor o.a. thuisbarista's, barista's, koffietentjes, espresso bars, hotels, restaurants, keukenwanden, sport- en bedrijf kantine's en uiteraard op kantoor in een vergaderruimte of als eyecatcher boven de koffieapparaat.

Verspilling van koffie is natuurlijk zonde. De koffiebonen die gebruikt zijn voor deze collage waren niet meer geschikt voor consumptie.

Deze wereldkaart is gemaakt door Ricardo Bouman, de persoon achter www.wereldkaarten.shop

Over - Wereldkaarten.shop -

- Wereldkaarten.shop - profielfotoWereldkaarten.Shop schildert bijzondere Wereld- en Landkaarten, bedoeld als sfeervolle en educatieve wanddecoraties. Alle kaartendesigns worden gemaakt in de studio/atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer. Ricardo is in het dagelijks leven een grafisch ontwerper met een passie voor reizen, illustreren, fotografie, topografie en schilderkunst.

Ricardo schildert landschappen en stadsgezichten en is 3 jaar geleden gestart met het maken van cartografische kunst. Dit groeide uit tot een leuke kaartencollectie bestaande uit moderne en artistieke designs die zowel met de hand als digitaal zijn gemaakt.
Zijn favoriete analoge mediums zijn aquarel, acrylverf- en inktsoorten en natuurlijke materialen.
Zoals zijn collage 'Wereldkaart van echte Koffiebonen' die u hier kunt bekijken: https://bit.ly/2wNjGxC

Alle originele kunstwerken zijn in hoge resolutie gefotografeerd en digitaal geoptimaliseerd voor het mooiste resultaat aan uw muur op elk gewenste formaat en materiaalsoort.

Voor meer informatie bezoekt u de officiële webshop op:
https://www.wereldkaarten.shop

Alle werken